VIDEOMARKETING

MORPEY IN BEELD

BEDRIJFSVIDEO  CORPORATE

Als bedrijf, stichting, sportvereniging of zelfstandige kan je inmiddels niet meer zonder video. Promotievideo, bedrijfsprofiel, testimonials? Werk samen met Morpey in Beeld aan een passend script en laat zien waar je voor staat.

EVENEMENTEN  AFTERMOVIE

Laat je evenement registreren door Morpey in Beeld. Met een aftermovie kan je jouw evenement nogmaals beleven en tease de volgende editie met een trailer. Van sportevenementen tot openingen. Ook reportage behoort tot de mogelijkheden.

PRODUCTVIDEO  WEBSHOP

Uitleg over de eigenschappen van een product, het uiterlijk en hoe dit werkt of gemonteerd worden zorgt voor een grote zekerheid bij je bezoekers. Duidelijkheid voor de klant en minder contactmomenten voor je klantenservice.

OVER MORPEY IN BEELD

Het belang van video voor bedrijven, stichtingen en verenigingen is van onschatbare waarde anno 2019.

Morpey in Beeld is geïnteresseerd in één ding: hoe kan ik jouw idee, visie of vraagstuk vertalen naar een video die jouw doelgroep op de juiste manier bereikt. Met mijn ervaring als productmanager en marketeer kan ik assisteren in de conceptfase, zodat het eindproduct voldoet aan de gestelde doelen.

Met passie voor details en duidelijkheid kan Morpey in Beeld veel betekenen voor webshops, die veel vragen krijgen over producten of hun diensten. Met videomarketing kan je alles duidelijker uitleggen en bespaar je veel tijd door het wegnemen van veelgestelde vragen. Jouw verkoopteam kan weer doen waar ze goed in zijn.

Zomaar een aantal termen waarvoor je bij Morpey in Beeld aan het goede adres bent: Bedrijfsprofiel / Productvideo / Testimonials / Videohandleiding / Greenscreen / Presentatieregistratie / Evenementen / Aftermovies

Morpey in Beeld
Daniel Morpey
Gorinchem

Naast bedrijfsvideo’s kan je ook bij mij terecht voor bruiloftvideografie.

PORTFOLIO

Een kleine selectie van diverse uitingen van video. Wil je meer zien of willen weten, maak dan vrijblijvend een afspraak met Morpey in Beeld.

Een productvideo als aanvulling op geschreven teksten of handleidingen worden beter bekeken door je klanten. Duidelijke informatie en uitleg nemen klanten veel onzekerheid weg en daardoor is ook de belasting voor de klantenservice lager.

Een bedrijfsprofiel laat in een korte video zien waar jouw bedrijf voor staat. Geef je bedrijf, vereniging of eenmanszaak letterlijk een gezicht en laat zien wat je voor jouw klanten kunt betekenen.

Een sfeerimpressie van jouw bedrijf zorgt voor binding met je klanten. Een kijkje in de keuken – in dit voorbeeld letterlijk – geeft vertrouwen en verhoogd direct de customer experience.

Contact

Je kan via onderstaande formulier een bericht sturen. Jouw gegevens worden enkel gebruikt om op te reageren door mij en worden verder niet gebruikt of opgeslagen.

Morpey in Beeld
Daniel Morpey
Gorinchem
KVK: 60733322

+31 6 41687145
daniel@morpey.nl

Morpey in Beeld
Westwagenstraat 109
4201HG Gorinchem